Fakültemiz 2024 Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Üniversitemiz Fen Fakültesi, 2023-2024 Eğitim- Öğretim dönemi mezunlarını verdi. Program kapsamında, 5 bölümden toplam 88 öğrenci mezun oldu.

Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nusret Ayyıldız ile akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, mezun olan öğrencilere Üniversitemizin kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Altun, “Sevgili mezunlarımız şunu unutmayın, üniversite bitti diye Erciyes Üniversitemize gelmemezlik yapmayın. Sizleri lisansüstü çalışmalarda bizler görmek istiyoruz. Bunun dışında öğretim üyelerimizle olan diyaloglarınızı da hiçbir zaman kesmeyin. Burada hocalarımızdan aldığınız bir cümle size mesleki kariyer açısından büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nusret Ayyıldız da yaptığı konuşmada fakülteleri hakkında bilgiler vererek, mezun olan öğrencileri tebrik etti.

Fakülte birincisi Ayça Cemile Aygün’ün konuşma yaptığı tören, mezunlara diplomalarının verilmesinin ardından sona erdi.

02 Temmuz 2024 Salı