2023 Yılı Fen Fakültesi Danışma Kurulu Toplantısı

Fen Fakültesi Danışma Kurulu Toplantısı, 2023 yılı toplantısı Dekan Prof. Dr. Nusret AYYILDIZ’ın daveti üzerine 27/12/2023 tarihinde saat 16.00’da belirlenen gündem ile çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Fakülte danışma kurulu üyelerinin kısaca kendilerini tanıtması ile başlayan ve ardından Fakültemizin tanıtımıyla devam eden toplantıda, açılış konuşmasını müteakiben, “2022 yılı toplantısında alınan kararlar doğrultusunda 2023 yılında gerçekleştirilen iyileştirmeler” kurul üyelerinin görüş ve önerilerine sunuldu.

Danışma Kurulunun amacını oluşturan “eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı faaliyetleri ile idari hizmet çalışmalarının niteliğinin artırılması ve sürekli iyileştirme çalışmalarına katkı sağlama” konusu üzerinde Kurul üyelerinin görüş ve önerileri dinlendi, iyi dilek ve temennilerle kapanış gerçekleştirildi.

Fen Fakültesi Dekanlığı

04 Mart 2024 Pazartesi